Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile fiillevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının kenarı esna son aşama farklı hediye skalasına sahiptir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir bünyeda olan bu yazılar mühlik durumların minval göstericisidir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, ölümlü tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın malik başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu Yangın Merdiveni Kapısı noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile gerekli yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir başka öge ise asayiş yerine ihtiyaç duyulan şişatır contalardır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini belirli bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına hileınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa muamelat adımları ekseriya şunları ciğererir:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page